Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már kész vagyok a lány miatt?
Figyelt kérdés
Játszott velem, hitegetett(megkérdezte van e nála esélyem,melltartós képeket küldött,úgy volt hogy randizni fogunk),majd bunkón visszautasított aztán azt mondta hogy nem akart viszautasítani, meg hogy neki ez egy rossz szokása hogy eldobja azt akihez közel kerül, most megint le**ar.Már teljesen lehúzta az egóm,főleg hogy előtte egy másik lány is visszautasított.Eddig suliban is népszerű voltam,most pedig úgy érzem hogy kezdek teljesen összeesni,csak rá tudok gondolni,suliban is többnyire csak alszom meg bámulok magam elé,pedig nem rég még egyfolytában dumáltam mindenkivel,most meg teljesen off minden.Nem hiszem el hogy én lejáratom magam miatta,küzdök érte, de már vissza sem írt,pedig amikor még pár napja összefutottunk megint úgy viselkedett mintha imádna.2016. szept. 16. 17:03
1/4 anonim válasza:
Ilyen lányokért ne küzdj. Hagyd hogy kifakuljanak az érzelmeid, 1-2 hét, utána pedig szard le, és hajts rá másra.
2/4 A kérdező kommentje:
Már próbáltam le**arni,de nem megy, más lánynál ment,nála nem sikerül.
2016. szept. 16. 17:18
3/4 anonim válasza:
Akkor ne beszélj vele 2 hétig. Gondolom te sem akarsz 8 éven át epekedni érte, miközben végig megy rajta mindenki, csak te nem :D
4/4 A kérdező kommentje:
Már kb 2 hete nem beszélek vele,és semmi nem változott:s
Amúgy elvileg még szűz,szval azért nem megy rajta végig mindenki:D
2016. szept. 16. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!