Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy egy lány szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Vannak napok mikor vele megyek haza a suliból, de nem ketten vagyunk, hanem ott vannak a barátnői is.

Már becézgetjük is egymást, én Gábornak hívom :D (Gabicának szólitják!) ő meg Adriennek (Adriánnak hívnak). És már kérdezte is tőlem hogy megyünk-e megint együtt haza. Vannak idők mikor együtt nevetünk, és szerintem olykor nézni is szokott.

2016. szept. 15. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerény véleményem szerint te túl gondolod ezt a dolgot, barátilag tesz ilyeneket szerintem.
2016. szept. 15. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2016. szept. 15. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Ismerős helyzet :D

Nekem is volt egy ilyen lány barátom.

Csak ő Annának hívott.

Aztán 2 hónap után kiderült, hogy azt hitte, hogy meleg vagyok...

Nem válasz a kérdésre, csak eszembe jutott :D

2016. szept. 15. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:
:'D
2016. szept. 15. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindig minden lehetőség fent áll egy fiú és lány között! Lehet csak haverkodik, lehet titokban szerelmes beléd. Egyszerűen ki kell deríteni :) Próbáld úgy intézni (ne görcsösen), hogy pl többször menjetek kettesben haza, abból valószínűleg kiderül, hogy mit szeretne tőled :)

Remélem tudtam segíteni :) Sok sikert! 17/F

2016. szept. 15. 20:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. szept. 16. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A barátnője nekedlöki 😂😂😍
2017. jan. 30. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!