Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek rá?
Van egy fiu aki szerintem szerelmes belém 2 éve ismerem de így 1 hónapja beszélünk...mindig küld puszis smaylikat meg azt mondta h egyszer h sok közös van bennünk meg tegnap beálittotam a messengerwn a becenevem és mondta h állítsam be neki mondtam h állítsa be ő ahogy szeretné és erre álította :hercegem 💞💞💖
Hogyan kérdezzek rá h tetszek e neki?Szerintetek is tetszek?
Szerintem tetszel neki. Ne legyél rámenős, minek megkérdezni?
Neked tetszik? Ha igen, akkor legyél továbbra is olyan mint eddig, ne kezdj el furán viselkedni, csak legyél kedves, megértő.
Ha nem tetszik, akkor legyél vele közömbös és próbáld a tudtára adni, hogy nem jön be, de ne legyél bunkó, nem kell megbántani. És ne kürtöld szét a barátnőidnek. Ilyenkor szokott az lenni, hogy valamelyik ráír, elkezdi faggatni, jönnek a szarkavarások, a fiú meg megunja és továbbáll.
2. Válaszoló lány vagyok !
Hát a suli 3. legmenőbb fiuja de nem nagyon jön be nem olyan helyes de viszont tökre elvagyok vele meg várom h írjon igazábol nagyon kiváncsi vagyok h tetszek e neki
Ne kérdezd meg!
Akarsz tőle valamit?
20/F
Figyelj ha akarsz valamit tőle akkor vagy mond el hogy pl teszik neked vagy elég ha utalsz rá és ha nem hülye akkor rájon és eldonti magamban a dolgokat azt ha tetszel neki lehet jartok ha nem akkor meg nem. :D
Amúgy meg ha nem tudod hogy te mit akarsz hagyd békén vagy hogyan gondoltad? Odamesz hozza:
Te: -Szia tetszek neked?
Fiú: -Igen. Én tetszek neked?
Te: -Nem....
Na hát ezzel csak megbántanád szóval ha akarsz valamit akkor megkérdezheted vagy utalhatsh rá!!!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!