Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs téma egy sráccal aki tetszik! És nem tudok tőle kérdezni. Lécci írjatok normálisat! Mit kérdezzek tőle?
Sziasztok! Tudnátok valami kérdést? Van egy fiú aki tetszik és össze szeretnék vele barátkozni, csak nem tudok mit kérdezni tőle, és nem szeretném, azt, hogy furának nézzen, hogy mindig kérdezősködök. De valami olyat szeretnék kérdezni amiről hosszú ideig tudunk beszélgetni.
15 éves vagyok és a fiú is.
NORMÁLISAKAT ÍRJATOK LÉCCI!! :D
Jesszus az utcsó előtti mondatra azt olvastam, hogy 15 éves vagyok és fiú....XDDD
Én azt szoktam mondani ami először eszembe jut, de ugye ettől tök furának néznek, tehát ez gondolom nem opció.
Egyébként történelem. Soha nem találkoztam még olyan sráccal, aki nem szerette a törit...
Beszélj neki saját magáról! Mindenki szeret magáról hallani.
Kedvenc filmeid, miért a kedvenced, mi a kedvenc jelented belőle. Aztán ugyan ez csak zenéről. Hobbik, fura szokások.
Olyan dolgot csináljatok,amiben nem kell megállás nélkül beszélni. Azt felejtsétek el,hogy kimentek 1 parkba és leültök beszélgetni,mert borzasztó kínos lesz. Előtte nézzetek meg 1 filmet a moziban,aztán azt kitárgyaljátok egy fagyikehely mellett pl.
Én mindig találok témát bárkivel is kelljen beszélgetni.
Házibuliban is vadidegen lányokkal,kettesben maradok így az elején,akkor sem nézzük 1mást kínos csendben.
Ez a fiú dolga lenne,neked pedig aktívan részt venni a beszélgetésben,és "együttműködni".
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!