Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti is voltatok malr annyira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is voltatok malr annyira szerelmesek hogy? .

Figyelt kérdés
.... hogy élni sem volt kedvetek? Mármint a másik fél nem tudott róla, visszautasított stb.

2016. szept. 13. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. Csak nem voltam,hanem vagyok 1 éve ennyire az.
2016. szept. 13. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, voltam. Most is úgymond èpp csalódásban vagyok, de azt, hogy nem akarok èlni túlzásnak tartom. Èlni akarok, mert bizonyítani akarom magamnak, hogy elèg erős vagyok ezt átvèszelni, elèg erős vagyok talpon maradni, mèg ha minden azèrt játszik is, hogy a padlóra küldjön, mert többet semminek/senkinek sem akarom ezt hagyni. De persze az, hogy mit akarok egy dolog :P :D
2016. szept. 13. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, lassan egy éve ebben a helyzetben szenvedek.

Ráadásul első szerelem.

/L

2016. szept. 13. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerencsére ennyire azért nem volt ilyen :D

Legelső szerelmemről kb fél év alatt el tudtam felejtkezni, fokozatosan. Most meg már szerintem egy hétre nem tudna ilyen érzés kialakulni.

2016. szept. 13. 22:47
 5/9 anonim válasza:

Én is így vagyok. Sok szor elgondolkoztan hogy így felesleges.

A hölgy tud róla hogy szerelmes vagyok. De nem hiszem hogy komolyan gondolja. Már 11 hónapja vagyok szerelmes belé.

Sokszor csak azért maradt meg az élés kedvem mert belegondoltam hogymit éreznének a szüleim/nagyszüleim. Meg hát ilyenkor inkább elmegye motorozni és kicsit jobban leszek :)

Nagyon hiányzik, de elfogadom és megértem hogy nem szeretne velem lenni

2016. szept. 13. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen
2016. szept. 14. 22:02
 7/9 A kérdező kommentje:
De jó végre valaki megért :) ne értsetek félre nem örülök hogy szenvedtek csak senkinek nem beszéltem még róla pedig kb 1 éve tart. (Ha nem több)
2016. szept. 14. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Fél éve szerelmes vagyok egy osztálytársamba, de mióta elkezdődött az új tanév, mégjobban. Állandóan ő jár a fejembe, vele álmodok, nagyon szép álmok és felkelek, aztán kiderül hogy az sajna nem a valóság. Nem tud róla, hogy szerelmes vagyok belé, szerintem nem érez irántam semmit, de nem tudom. Azért nagyon reménykedem.

Azért élni van kedvem, de ha vele járnék minden ezerszer jobb lenne és sokkal boldogabb lennék. Talán nem lennék annyira ideges, nem válaszolnák néha bunkón (anyukám szerint néha visszavehetnék magamból), nem érezném magam egyedül, nem lenne szeretethiányom, stb. És senkinek sem merek róla beszélni. Ez is nyomaszt kicsit, hogy nincs akinek elmondjam. Anyukám szívesen meghallgatna biztos de félek neki elmondani, ez az első szerelem. Apámnak pláne. Osztálytársaim tuti kifecsegnék. A barátnőm meg olyan éretlen, ő ezt nem értené meg és nincs is olyan nagy barátnőm sajnos akivel mindent megoszthatnék.

2016. okt. 19. 17:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Velem is pont ugyanez van! Csak en elmondtam egy baratnomnek, de ugy sokkal konnyebb. Nem vagyok egyedul. Bat igy is szornyen nehez, es szegyellem de vannak ongyilkos gondolataim amiket amugy soha nem csinalnek meg, ugy gondolom hogy egyszer jobb es szebb lesz minden.

Ha szeretnel valakivel beszelgetni nyugodtan irhatsz nekem :)

2016. okt. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!