Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek higyjek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek higyjek neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel együtt dolgoztunk a nyáron, és nagyon jó barátok lettünk. Tetszik nekem a srác. Azt kell tudni róla, hogy sportos, nagyon magas és izmos fiú. Úgy gondoltam semmi esélyem nála, hiszen én egy telt lány vagyok (úgy 10-15 kg felesleg lehet rajtam), tehát bár sokat sportolok, nem a legjobb az alakom a súlyfelesleg miatt. A srácnak barátnője is van, aki magas vékony, tehát teljesen hozzá illő. SZinte biztos voltam abban, hogy le kell mondanom erről a fiúról, hiszen soha nem lennék elég jó hozzá, valamint foglalt is.

A napokban a fiú azonban bevallotta, hogy vonzódik hozzám, meg is csókolt, és azt mondta, hogy a barátnőjével szakítani akar, mert már amúgy sem mükődik közöttük. És azt mondta el kellene menjünk valahova kettesben. Szerintetek tényleg tetszhetek neki vagy csak szórakozik?

17/L vagyok én, ő 19/F, a barátnője pedig idősebb nála, olyan 21-22 lehet.

2016. szept. 12. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Eleve nem jönnék össze olyannal, aki velem kavar, de még mellette barátnője van. Hidd el, az ilyen csak "kalandot" keres. Te meg elhiszed neki, hogy szakítani akar a barátnőjével...

Meg tudod, az ilyen nem a hűségről híres. Ha össze is jöttök, lesz majd olyan, amikor melletted mást csókol meg.

2016. szept. 12. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Szóval megcsalta a barátnőjét veled. Ne legyél naiv, csak azért, mert valaki meglátta a p*ncit benned!
2016. szept. 12. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak pina kell neki. Na és? Feküdj le vele. Lesz egy jó estéd.
2016. szept. 14. 12:27
 4/5 Darklucky ***** válasza:
A döntés a tiéd igazából. Csak le akar fektetni. Vagy élsz a lehetőséggel és akkor még jól is jöhetsz ki belőle vagy nem. Veszíteni valód igazából nincs. De kapcsolati szinten ne reménykedj ...
2016. szept. 14. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja, hogy 2_esben akar lenni veled, azt arra értette, hogy meg akar fektetni.
2016. szept. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!