Melyiknek higyjek? Teszt kérdés
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Az előbb csináltam 3 féle tesztet , mert 6 napja késik a mensim .
Corax, Xepil, One step (tescoban vett) .
Corax negatív,
Xepil , One step halvány pozitiv .
mindkét teszten már az elején láthatóak voltak a csíkok . halványak de láthatóak .
Hihetek nekik ?
Eddig negák voltak a tesztek ... nem sokat teszteltem.
Lehet késői peteérésem volt !
A válaszokat előre is köszönöm !
2016. júl. 11. 12:48
1/23 anonim válasza:
Legjobb, ha egyiknek sem hiszel, és néhány nap múlva, ha nem jön meg a menzeszed akkor tesztelsz újra.
2/23 A kérdező kommentje:
kööszi a választ !
fogok még tesztelni mindenképp.
már lassan egy hete késik !
2016. júl. 11. 13:05
3/23 anonim válasza:
Mennyire halvány.Képet tudsz mutatni?
4/23 anonim válasza:
Első: hat napja késik neki, mire várjon még?
kérdező: terhes vagy.
5/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindjárt megpróbálok feltenni fotót róla. Nem tudom hogy mennyire fog látszani, mert tényleg halvány, de rózsaszín a csík és ugyanolyan vastag , mint a controll csík!
2016. júl. 11. 14:29
7/23 anonim válasza:
Hát, akárhogy nézem kinagyítva, én ezeket nem látom pozitívnak sajnos. :(
10/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, pedig élőben egész jól látszik. sajna elég rossz a fény itt ahol dolgozom. Ha vakuzok, akkor meg szinte semmi nem látszik!
tesztelek még holnap reggel szerintem.
2016. júl. 11. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!