Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, vagy csak tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy fiú. Idősebb tőlem. Először is szerintetek mennyi a max korkül? És szerintetek szerelmes vagyok belé vagy csak tetszik. Nagyon kedves aranyos velem. Viszont van egy másik csaj is aki nálam jobb, és járnak ki mindenhová. A csávó mindig bókolgat, egy héten 1x-2x írunk és 3x-4x élőben beszélgetünk. Nagyon tetszik. De nemtudom hogy ez több e a tetszésnél. És hogy ő ezt csak hülyülésből csinálja, vagy esetleg más? És képzeljétek. Voltam olyan hülye hogy miatta dobtam a pasim. Mert összezavart. Vélemény? Mit csináljak? Vagy szerintetek hülyül a bókokkal? Köszönöm előre!2016. szept. 10. 12:39
2/6 A kérdező kommentje:
L/15
2016. szept. 10. 12:55
3/6 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de emberek miért jönnek össze másik emberekkel, ha nem ő a mindenük?:D Te miért jöttél össze azzal a sráccal, ha ilyen könnyen eldobtad egy kis zavarodottságtól?:D Mondjuk nyilván nem szeretted, mert akkor nem lett volna ez, és így érthető hogy szakítasz vele, de akkor hogy jöttetek össze, meg minek?:D Na de mindegy, szerintem nagyon szimpatikus neked a másik srác, szeretni szerintem csak úgy tudod igazán, ha már normálisan ismered, minden kis rezzenését:D Nyilván amit eddig láttál, tapasztaltál belőle azért odavagy, és többet akarsz abból. Nagyon szimpatizálsz vele, és vonzónak találod szerintem:D De ez nem hiszem, hogy szeretet lenne még, mert azzal együtt járnak azok is, hogy tudod milyen amikor ideges, durcis, vagy ilyenek, és úgy is elfogadod:D
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, hát ez elég zavaros dolog. Hisz nem szerettem tényleg tejes szívemből meg ilyenek. De most nem az a lényeg :D
2016. szept. 10. 13:34
5/6 anonim válasza:
Nem te voltál annak a 21 éves srácnak a barátnője, aki előtted írt kérdést, és sajnáltatta magát, hogy dobták? :D Egyébként biztos tetszik neked, és szimpatikusnak találod, szeretni még nem hiszem, hogy ismered annyira, hogy szeresd, de ha több időt töltesz vele, van esély rá.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Nem. Én F/14 el jöttem össze ugyhogy :D ...
2016. szept. 10. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!