Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez miért van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés
Előző héten hétvégén találkoztunk pár barátommal, iszogattunk kicsit és az egyik fiúval smároltunk, kézen fogva sétáltunk, ölelgetett.(Ő smárolt le engem először) Amúgy ez a fiú oszt.társam és nyáron beszélgettünk és mondta hogy szeret meg találkozzunk, csak én ezt nem vettem komolyan. És amióta történt ez annyira akarom a társaságát, beleszerettem! De mindig én írok rá,aztán van hogy megnézi és nem is válaszol. Suliba kérdezem hogy mi baja van azt mondja mindig hogy semmi, de a suliba köszön, átölel szoktunk beszélgetni..de ha lesmárolt meg elvileg bejövök neki miért nem lép? Én nem akarok már mindig teperni neki meg futni utána. Szerintetek miért viselkedik így? 16L
2016. szept. 9. 20:51
 1/1 anonim válasza:

Háát akkor sz. Opacs van...

Na de viccet (hát ez rohadt vicces volt, ne aggódj én is nevettem ^^ :3) férre téve (SZERINTEM) ha nem emlékszik, hogy mit csináltatok aznap akkor meséld el neki, hogy mi a szitu aztán vagy lessz valami vagy nem

2016. szept. 9. 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!