Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na abban kéne segíteni,hogy tetszik egy lány és össze szeretnék jönni vele de nem tudom hogy mondjam neki azt hogy "lennél e a barátnőm" úgy hogy jól hangozzon ez a kérdés? Mert ez így nekem tök rosszul hangzik. A segítségeket előre is köszönöm!
2016. szept. 8. 06:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát meghivod valahova,megmondod neki hogy szeretnél beszélni vele.És akkor elkezded hogy hát nagyon tetszel nekem,sokat gondolok rád járnál e velem
2016. szept. 8. 07:08
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Pörgess a mutatóújjadon egy BMW-kulcsot,majd "véletlenül" ránts ki a zsebedből egy guriga húszezrest. Meglátod,nem is kell majd mondanod Neki semmit.
2016. szept. 8. 12:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!