Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk mitől lesz egy csaj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mitől lesz egy csaj vonzó számotokra?

Figyelt kérdés
A mell bőség szép testalkat sportos alak vagy átlagos állapotú a kedves normális személyisége ezek is főbb jellemzői a választásnak nem ? 😉 19 éves vagyok

2016. szept. 6. 16:58
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%

Nálam ez például, teljesen relatív.

Az első benyomás általában a legtöbbet mondó az én esetemben.

Valakire ránézel/meglátom és bejön, akkor tökmindegy, hogy hány centi, hány kg, milyen az arca.

Pédának; A volt barátnőm 178cm és 54kg volt, de szép, és temperamentumos, de néztem össze már 155centis és kicsit ducibb lánnyal is.

Tehát amennyiben én meglátok valakit, és megfog benne valami( tök mindegy, hogy mi)akkor nyert ügye van nálam. :)

18, Fiú.

2016. szept. 6. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!