Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk mitől lesz egy csaj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mitől lesz egy csaj vonzó számotokra?

Figyelt kérdés
A mell bőség szép testalkat sportos alak vagy átlagos állapotú a kedves normális személyisége ezek is főbb jellemzői a választásnak nem ? 😉 19 éves vagyok

2016. szept. 6. 16:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
10-es: hát ennek a Micinek vagy kinek elég bányarém arca van már bocsánat xD
2016. szept. 6. 17:26
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a valóvilágból egyik nő sem jön be :D egyiksem szép kicsitsem...
2016. szept. 6. 17:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Meg nem neztem a Valo Vilagot de elhiszem nektek :)
2016. szept. 6. 17:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom ahogy a 10-es válaszoló írja. A szemünk által szerezhető vízuális infó az elsődleges. Amikor egy lány szavakban írja le jellemzőit attól igazából falra tudnák mászni. Mert az agyunk a kép, a látottak alapján dönt. A szem a szexuális kisugárzást is meg tudja állapítani. Szexuális fantáziáinkban sem az szerepel például hogy x collos mellbőség és y cm-es csípőbőség, ahogy egy szobamérleg számlapja sem. Hanem képek. Ennek ellenére például a hirdetésekben mégis szobamérleg és mérőszalag számadataival akarják a fiúkat levenni a lábukról. Sokféle fétis van de a mérőszalag biztosan ritka. :))
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a tulajdonságok alapján képzelj el egy lányt

( mell bőség szép testalkat sportos alak)

(átlagos állapotú a kedves normális személyiség)

sikerült?

(egyébként mind a kettő számít, kinél jobban kinél kevésbé)

+ kedves #10 sem helyileg nem vagyunk ugyan ott sem emberileg sem vagyunk egyformák és javaslom ne egy olyan műsort vegyél alapnak ha az emberekről van szó ahova válogatott kreténeket küldenek

16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat.
2016. szept. 6. 17:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Barátnőileg értem jobban.
2016. szept. 6. 18:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem főként az arca számít hogy hogy néz ki Meg az hogy kB velem egymagas vagy kicsit alacsonyabb kB ezek a fő döntők.
2016. szept. 6. 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálam alakra csak annyi számít, hogy ne legyen túl sok a felesleg. Nem kell tökéletesnek, vagy kisportoltnak lennie. A mellméret sem számít. Az ápoltság viszont fontos, illetve a legfontosabb számomra a hűség, az őszinteség, és a humorérzék.
2016. szept. 6. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
Barna egyenes hosszú haj nálam legyen alacsonyabb és legyen vékony de főleg az arcát nézem.Legyen kedves meg legyen humora
2016. szept. 6. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!