Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mitől lesz egy csaj vonzó számotokra?
Figyelt kérdés
A mell bőség szép testalkat sportos alak vagy átlagos állapotú a kedves normális személyisége ezek is főbb jellemzői a választásnak nem ? 😉 19 éves vagyok2016. szept. 6. 16:58
11/21 anonim válasza:
10-es: hát ennek a Micinek vagy kinek elég bányarém arca van már bocsánat xD
12/21 anonim válasza:
Nekem a valóvilágból egyik nő sem jön be :D egyiksem szép kicsitsem...
13/21 A kérdező kommentje:
Meg nem neztem a Valo Vilagot de elhiszem nektek :)
2016. szept. 6. 17:41
14/21 anonim válasza:
Én is úgy gondolom ahogy a 10-es válaszoló írja. A szemünk által szerezhető vízuális infó az elsődleges. Amikor egy lány szavakban írja le jellemzőit attól igazából falra tudnák mászni. Mert az agyunk a kép, a látottak alapján dönt. A szem a szexuális kisugárzást is meg tudja állapítani. Szexuális fantáziáinkban sem az szerepel például hogy x collos mellbőség és y cm-es csípőbőség, ahogy egy szobamérleg számlapja sem. Hanem képek. Ennek ellenére például a hirdetésekben mégis szobamérleg és mérőszalag számadataival akarják a fiúkat levenni a lábukról. Sokféle fétis van de a mérőszalag biztosan ritka. :))
15/21 anonim válasza:
Ezek a tulajdonságok alapján képzelj el egy lányt
( mell bőség szép testalkat sportos alak)
(átlagos állapotú a kedves normális személyiség)
sikerült?
(egyébként mind a kettő számít, kinél jobban kinél kevésbé)
+ kedves #10 sem helyileg nem vagyunk ugyan ott sem emberileg sem vagyunk egyformák és javaslom ne egy olyan műsort vegyél alapnak ha az emberekről van szó ahova válogatott kreténeket küldenek
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat.
2016. szept. 6. 17:45
17/21 A kérdező kommentje:
Barátnőileg értem jobban.
2016. szept. 6. 18:04
18/21 anonim válasza:
Nekem főként az arca számít hogy hogy néz ki Meg az hogy kB velem egymagas vagy kicsit alacsonyabb kB ezek a fő döntők.
19/21 anonim válasza:
Nálam alakra csak annyi számít, hogy ne legyen túl sok a felesleg. Nem kell tökéletesnek, vagy kisportoltnak lennie. A mellméret sem számít. Az ápoltság viszont fontos, illetve a legfontosabb számomra a hűség, az őszinteség, és a humorérzék.
20/21 anonim válasza:
Barna egyenes hosszú haj nálam legyen alacsonyabb és legyen vékony de főleg az arcát nézem.Legyen kedves meg legyen humora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!