Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/L 18/F sok? Szo sincs arrol hogy jarunk de szerintetek sok lenne?
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 18:33
11/16 A kérdező kommentje:
Azt meg elfelejtettem irni, hogy a srac is olyan mint en
Szoval lelkileg eros, testileg meg fiatalabbnak nez ki, olyan 15-16-nak
2016. szept. 4. 18:53
12/16 anonim válasza:
Akkor meg nincs min vitatkozni ilyenkor álltalában a külső megjelenés szokta zavarni az emereket de így sima a pálya ;)
13/16 anonim válasza:
Tudom hogy ez nem ide illő kérdés de te mit érzel iránta és tudja e hogy bejön neked ?
14/16 A kérdező kommentje:
Valojaban en sem tudom igazan, de az fix, hogy rettentoen tetszik, multkor csak eszembe jutott es ugy vert a szivem hogy hanytam miatta:DDDDXDDDDDD hat, en probalok olyan jeleket kuldeni neki, ami alapjan eszreveszi hogy tetszik nekem:) de en semmikepp nem szeretnek kezdemenyezni, szerintem ez a fiuk dolga, lehet, hogy kicsit regi modi vagyok, de hat na:D
2016. szept. 4. 19:16
15/16 anonim válasza:
Ezt teljesen jól gondolod az ő dolga de akkor próbálj meg picit közvetlenebb jelek küldeni neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!