Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem vagy magány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy magány?

Figyelt kérdés
A mai világban számomra már rémisztő hogy mennyi kizárólag szexuális kötődés van... ezért szoktam inkább a magányt választani aztán rá kell jöjjek hogy vannak kivételek mert ismerek olyan embereket akik normál kapcsolatot akarnak .nektek mi a véleményetek?

2016. szept. 4. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Én eddig inkább a magányt választottam, de mióta megismertem egy lányt csak azon vagyok hogy velelehessek :)
2016. szept. 4. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán mondtam, eddig bármikor is lánynak hogy szeretlek.

Legutóbb (4 év után) másfél hónapja. Még februárban ismertem meg, azóta is ö járt a fejemben egészen júliusig, mikor beláttam, ez viszonzatlan, és nem sokba néz.

Mikor kérdezték az ismerösei, ő azt mondta nem tudja mikor mondtak neki olyat utoljára, hogy szeretlek...

2016. szept. 4. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerelem :-)
2016. szept. 4. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkàbb választanám a szerelmet és csalódást, de nem adnám fel, mert így legalább eséjed van, hogy találj valaki csodálatosat! Nem szabad így hozzá állni a dolgokhoz, a magány még inkább felőröl mint a csalódás, a csalódásból egyszer felállsz és keresel tovább! :D Sok sikert !! :D
2016. szept. 4. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerelem :) Inkább csalódók (mint most is) mint hogy a magányt válasszam alapból
2016. szept. 4. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Magán a legjobb :)

Nem kell törődni senkivel, minden idődet magadra fordíthatod, mindenkivel légy paraszt, mert ez a mai világ.. Én régen rendes voltam, de mindenki leszart és csak csesztettek, de egy egyszerű nézőpont változtatás és megvan oldva.

17F

2016. szept. 4. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is kezdem azt hinni, kedveségel, figyelemmel kitörölheted. A bunkóság, flegmaság önzés a nyerő.
2016. szept. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!