Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sanyivok kérdése:
Szerintetek lehet nala esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy lány legjobb barátnőm barátnője ès nekem nagyon tetszik beszeltem is mar vele kedves volt de nem mutat irántam èrdeklődèst. Azt kell rólam tudni áltlagos srác jó stilussal.Ezzel a lannyal nagyon kedves szoktam lenni mert igen fontos nekem. Csak nem tudom eldöbteni lehet nala esèlyem?2016. szept. 3. 19:14
1/1 anonim válasza:
Szerintem van nála esélyed. Semmi nem lehetetlen, ezt jegyezd meg!
Sok sikert!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!