Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, van még esélyem nála? (Elég bonyolult, szóval a többi lent. )
A lány az osztálytársam. Már kb 2 hónapja bókoltam neki, megmondtam neki h mennyire tetszik, stb. mikor utalt rá, hogy elmehetnénk randizni. Én ekkor pont nem értem rá, de utána nem viselkedett velem másképp. Aztán egy hónapra rá elhívtam randizni, és nemet mondott. Azt mondta, hogy azért, mert már nem szerelmes belém, de amikor még elhívott randizni, akkor még az volt. Amúgy sokat beszélgetünk élőben is, meg interneten is, és nagyon kedves velem. De szerintem már csak a barátjának tekint. Próbálkozzak még nála, vagy már semmi esélyem? Esetleg tegyek úgy mintha már nem érdekelne, hátha így újra belém szeret?
Légyszíves normális válaszokat írjatok :)
Hát haver, nem kellett volna egy hónapot várni. Amint ráértél, hívni kellett volna...
Egyébként szerintem van még esélyed, csak okosan csináld a dolgod. Nem ismerem a lányt, a helyzetet, téged, szóval tanácsot nem tudok adni miként csináld. Neked kéne tudni. Annyit tudok tanácsolni hogy ne mond magadtól hogy szereted, vagy hogy tetszik, és ne küldj neki szivecskéket.
Tuti van esélyed, nyugi :D
Csak most kéreti magát, hogy kicsit szívjál. Mondhatni egy minibosszú amiért 1 hónapig várattad,és amúgy kicsit hülyét is csináltál belőle (bókolsz neki, erre elhív de te nemet mondasz - értem én hogy "nem értél rá", de lehetett volna más időpontot is AKKOR kitűzni,nem 1 hónappal később elhívni).
Szóval most nagyon kapd össze magad, de tuti még mindig odáig van érted.
Mondjuk azt,hogy duplarandi 😉
Majd a moziban próbálj meg mellé ülni és ha gondolod,akkor karold át.Vagy nézzetek horrort(amitől a csajok félnek,de ti nem) és akkor tuti odabújnak hozzátok.Megkérdezhetem hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!