Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti az alacsony vagy a magas fiúkat kedvelitek jobban?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 12:12
2/26 anonim válasza:
Én a közepes méretűeket :D Nagyon kicsi vagyok, egy 180-as fiút megölelni átkarolva kész szenvedés :D na meg egy alacsony, átlagos fiú is magas hozzám képest :D tehát olyan 165-től 175-ig :D
15/154 :D
4/26 anonim válasza:
Magas.
Meg amúgy is 176 cm vagyok..😅😅
16L
5/26 anonim válasza:
Nekem a magasabbak tetszenek jobban. Olyan 175-195-ig.
Az hogy kedvelem-e, nem a magasságán alapul.
160-165 cm/L
7/26 anonim válasza:
A magasabbakat, 170 körül vagyok, 175-felfele, de nem a magasságon alapul hogy megkedvelem e vagy nem
8/26 anonim válasza:
Hát magasabb legyen nálam mindenképpen (170-172 cm vagyok). :D
9/26 anonim válasza:
A magas srácok(185-190 cm ) jönnek be a legjobban. De ha a srác magasabb 3 centivel nálam,és megfog,akkor is bejön :)
Alacsonyabb ne legyen! 175 cm vagyok :)
10/26 anonim válasza:
Az alacsonyabbak jobban bejönnek, 160-175 centi tök oké nálam. A magasabbakkal sincsen bajom természetesen, de amúgy se ez számít, inkább a stílus - jellemben és külsőleg egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!