Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Úgy érzem nem bírom tovább.
Hol is kezdjem?
Szóval az iskolában volt egy szerelmem(fiú).És aztán kiderült hogy ő is szerelmes belém.Aztán ugye a barátom lett.De a következő évben meg folyamatosan gúnyolták a barátai, meg engem is az enyémek.És aztán már nem is szóltunk egymáshoz.Nem beszéltük meg hogy befejezzünk meg semmi.De én végig szerelmes voltam belé.De úgy elvoltam, mivel minden nap láttam meg minden.De aztán az idén mindketten elmentünk gimibe.(nem ugyanabba)és nekem nagyon hiányzik.És nagyon szerelmes vagyok belé.Nem tudom mit csináljak.Legszívesebben leinnám magam.
Alkoholmérgezés valóban segít, ha meghalsz, akkor nem fogsz ilyesmire gondolni -_-
Várj, idő kell ennek, majd találsz másik fiút :D
Sajnos ilyen az általános... Mindenkit csúfolnal mindenért. Ezeket le kell szarni magasról! Nem szabad engedni, hogy mások befolyásolják a kapcsolatod.
Az utolsó mondat annyira nem volt nőies, de ha úgy érzed ez segít rajtad, akkor csináld.
15F
Illetve ha úgy érzed segít ha beszélsz róla valakivel, akkor írj nyugodtan. :)
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!