Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kezdem is az elején..Megismertem pár napja egy gyönyörű lányt,szoktam vele beszélgetni de szerintem ő csak barátként tekint rám,nagyon beleestem és ha belegondolok abba hogy elveszíthetem vagy nem lehet az enyém akkor a sírás kerülget :( Mit tegyek??

16/f

2016. szept. 2. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
nincs mire várni beszélni vele férfiként
2016. szept. 2. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2016. szept. 2. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
mondd el neki az érzéseid, ha nem cselekszel hamar, akkor csak egy barát leszel
2016. szept. 2. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Pont ettől félek,hogy ha megpróbálom neki elmondani akkor már barátok sem lehetünk és bármit megadnék hogy ne veszítsem el pedig pár napja ismertem meg :/
2016. szept. 2. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell kitálalni rögtön.Utalj rá hogy bejössz neki.Hozd fel neki ezt a témát és kérdezgesd hogy neki milyen az ideálja, bejön e neki most valaki stb.
2016. szept. 2. 17:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Persze,nem úgy gondoltam hogy egyből az egészet kitálalom,csak nagyon izgulok.Ha felkelek ő jut eszembe először,most érzem életembe először igazán hogy megtaláltam és vele szeretném leélni az életem!

Persze ez kicsit furán hangzik de így van!

Jó uton haladok?

Mondtam neki hogy valamikor dumálhatnánk,azt írta benne van :D

Ja és köszi a hasznos,pozitív és gyors válaszokat! :D

2016. szept. 2. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi lett belőle?

Ha még élsz, és nem haltál meg, mert a GYK tele van halott emberek kommentjeivel, a Youtube úgy szintén, szóval kérlek válaszolj! :)

2021. márc. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!