Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az exembe! Mit tehetnék?
1éve én kezdeményeztem a szakítást(mivel sose tudtunk találkozni a 2év alatt kb.2*de akkor is csak véletlenül,inkább csak virtuális szerelem volt de szinte minden nap chateltünk;mivel nem egy városban lakunk kb.15perc am az út de akkor még nem utazhatott egyedül azóta eltelt egy év)a srác teljesen egyet értett velem ,ezért is tudtunk szerintem barátságban elválni...Azóta is néha-néha chatelünk 30perceket...
Sajnos egy ideje csak ő jár az eszembe,folyton nézegetm a képeit,vele álmodok.
Múltkor is találkoztunk az anyukája kiszállt a kocsiból beszélgetni ,de ő csak a kocsiban ült ki se szállt,viszont mindig ami előtt kinézett a kocsiból a haját igazgatta..Meg az anyukája mindig azt mondja,hogy "A kisfiamnak megkell nőnie az esküvőtökig(mivel picit magasabb vagyok nála" Meg múltkor sütöttem valamit,amikor eljött hozzánk suli időben az anyukája és azt mondta,hogy jó leszel te a fiamnak stb.
(Az anyukája anyukám barátnője amúgy)
Szerintetek van esély most vagy pár év múlva összejönnünk??
Hogy mondjam el neki hogy még mindig szeretem?
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!
15/l
2 lehetőség van:
1,szerintem nem akar veled találkozni. Egyrészt 15 perc nem sok út. másrészt kamu indok, hogy nem utazhat egyedül. Onnan jöttem rá, hogy mondtad hogy az anyukáitok barátnők, és az anyukád barátnője nem akar megbántani azzal, hogy elmondja neked hogy nem jössz be a fiának, ezért csak kedveskedik veled. Ezért se szált ki a kocsiból szerintem.
2, fél elmondani.
Köszönöm a válaszokat!
Ő maga is,az anyukája is mondta,hogy nem utazhat egyedül(nem beszéltek össze,ők meg ritkán járnak be a mi városunkba.
Akkor amikor jártunk akkor tuti,hogy szeretett.Mert gyakorlatilag az egész családját ismerem unkoatesója,tesója mindenki mondta hogy mennyire szeret,meg ki is mutatta
Az hogy most is szeret-e az már más kérdés.. :(
Az nem kérdés,hogy akkor szeretett-e :)
Mert abban 100%-ig biztos vagyok,hogy igen!
Az a kérdés hogy vajon most szeret-e,csak azt így nem szeretném megkérdezni tőle kerek perec:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!