Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom van, mégis másba vagyok szerelmes, mit tehetnék?
Már egy ideje párkapcsolatban vagyok, de megismerkedtem egy fiúval, akibe halálosan beleszerettem.
Volt, hogy beszélgettünk, és egy hívott találkozni is, de végül nem lett belőle semmi.
Én nagyon szerelmes vagyok belé, egésznap rá gondolok, még amikor a barátommal együtt vagyok, sajnos akkor is, nem akarom, de nem tudom megállni... :/ Barátom egy hűséges típus, mindent megtesz értem, nagyon szeret engem, de én már csak teljesen baráti szinten szeretem őt, de nem akarok vele szakítani, mert meg akarom őt becsülni teljesen.
Szeretném elfelejteni azt a srácot, de ugyérzem képtelen vagyok, hisz nagyon ritkán látom, mégis oda meg visszavagyok érte :(
21/l vagyok
Na ez itt a baj...a barátoddal már csak szánalomból vagy,mert nem akarod megbántani...később neki is ugyanúgy rossz lesz ha nem úgy fogod szeretni..
Szóval:finoman szakíts a barátoddal,jobban már úgysem fogod szeretni és találkozz a pasival..te is boldogabb leszel!
Szakíts. A barátod nem érdemli meg, hogy hazugságban legyen. Gondolj rá! Finoman mondd neg Neki, hogy van egy másik srác akibe halálosan beleszerettél, ezért nem akarod, hogy hazugságban éljen, és szakítasz.
Nincs mas lehetőség. Jobban már nem fogod a barátod szeretni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!