Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, kicsit hosszabb story több lent?
Sziasztok:)
16 éves fiú vagyok, 15 évesen ismerkedtem meg életem első szerelmével kb 5 hónapig ment minden de közben folyamatosan azt hallgattam, hogy milyen csúnya (tény hogy duci meg nem sminkel és na az arca se a legszebb és gyerekes is) én meg véknyabb (172cm, 61kg) és nagyon sportos mondhatni ez az életem mármint a sport. Na és meguntam hogy állandóan ezzel basztatnak és akármennyire szerettem (tényleg szerettem) de szakítottam vele de rá 1 hónapra felvette velem a kapcsolatot és elkezdtünk beszélgetni de titokban senkise tudott róla történt pár dolog köztünk de mégis nemértem hogy mit csináljak mert tény hogy szeretem de külsőre nem ilyen lányra vágyok egyáltalán és nem si mondtam el soha neki hogy nagyon zavar hogy duci meg az arca milyen csak azt hogy gyerekes de hogy mondanám ezt neki el hisz nem akarom megbántani...
Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek? Tetszenek külsőre más lányok és zavar hogy ő nem olyan mint "ők" de mégis szeretem és flörtöltem sok lánnyal akik tényleg szépek de valahogy mégse olyanok mint ők... (a lány egyidős velem)
Természetesen nem ez a legfontosabb de egy lyukas szatyorral nem lehet elmenni bevásárolni ;)
Hmmmm hát mondhatni megrekedtünk egy szinten bár már azis intim kapcsolaton belüli szint
Szia!
Tudom, hogy ez milyen érzés. Az elején ezek szerint nem a külsőre, hanem a belsőre mentél, de idővel rájöttél, hogy jobb lenne egy hozzád illő
(sportosabb meg stb.)Most meg nem tudod, hogy mit csinálj. Ugye?
Mi lenne, ha rávennéd a lányt, hogy sportoljon, hogy egy kicsit szépítkezzen...stb.? Sportolhatnátok együtt is, nemde? Am nem hiszem, hogy a barátnőd annyira csùnya lenne.
Na szóval próbálj meg mindent, és ha nem sikerül, ha nem tudsz megnyugodni ez miatt, akkor közöld vele, hogy jó lenne, örülnél neki, ha együtt sportolnátok meg minden. A kedvedért biztos megtenné. :)
A szakítás csak a végső esetben lehet, de előtte át kell gondolni, hogy meg-e éri. A barátnődből is lehet egy gyönyörű lány, csupán tenni kell érte. Lehet mèg szép alakja. :)
Egy kapcsolat elején meg kell figyelni, hogy valóban passzoltok-e, de ez már mindegy.
Sok sikert és kitartàst kívánok az ügy megoldàsában. :) :)
Lehet, hogy úgy gondolja, hogy te teljesen elfogadod, ahogy van. (ami ált.így van egy kapcsolatban)Lehet, hogy ezért nem változtat semmin.
Am csak most kezdett el zavarni (ennyire)? Előtte nem zavart?
Vagy mi lenne, ha tényleg megkérnéd, hogy sportoljon veled? Vagy annyira nem akar, vagy nem érdekli?
Előző voltam)
Szívesen! :)
Remélem, hogy sikerül megoldani az ügyet. A legfontosabb, hogy légy őszinte (persze tapintatosan). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!