Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, kicsit hosszabb story több lent?
Sziasztok:)
16 éves fiú vagyok, 15 évesen ismerkedtem meg életem első szerelmével kb 5 hónapig ment minden de közben folyamatosan azt hallgattam, hogy milyen csúnya (tény hogy duci meg nem sminkel és na az arca se a legszebb és gyerekes is) én meg véknyabb (172cm, 61kg) és nagyon sportos mondhatni ez az életem mármint a sport. Na és meguntam hogy állandóan ezzel basztatnak és akármennyire szerettem (tényleg szerettem) de szakítottam vele de rá 1 hónapra felvette velem a kapcsolatot és elkezdtünk beszélgetni de titokban senkise tudott róla történt pár dolog köztünk de mégis nemértem hogy mit csináljak mert tény hogy szeretem de külsőre nem ilyen lányra vágyok egyáltalán és nem si mondtam el soha neki hogy nagyon zavar hogy duci meg az arca milyen csak azt hogy gyerekes de hogy mondanám ezt neki el hisz nem akarom megbántani...
Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek? Tetszenek külsőre más lányok és zavar hogy ő nem olyan mint "ők" de mégis szeretem és flörtöltem sok lánnyal akik tényleg szépek de valahogy mégse olyanok mint ők... (a lány egyidős velem)
Szia!
Nem voltam még hasonló helyzetben, de azért válaszolok. :D
Tiszteletre éltó, hogy hagytad, hogy a szerelem vezessen, és összejöttél vele, az viszont csúnya dolog volt, hogy otthagytad a külseje miatt.
Vajon hogy esett neki...?
Ha igazán szereted, még ma ráírsz, és megpróbáljátok előröl kezdeni.
14/L
Mondd meg, hogy úgy szereted, ahogy van (még ha ez kicsit ciki is).
A többiek csak féltékenyek, hogy te képes vagy igazán szeretni egy lányt úgy, ahogy van
De nekem is rossz egy picit hogy nem vékony és az a huuuuha kategória...
Mit tegyek?
Ha elmondom neki hogy szeretlek meg minden de ilyen külsővel nem igazán kerek az egész?
Hogy te mekkora ökör vagy!
Egyik exem volt ilyen nagyon egyszerű tekintetű. Az egyik haverjának nagyon csúnya volt a barátnője, ezért az volt a szokása, hogy minden nőt fikázott, topmodellek külsejébe kötött bele.
Én is igencsak tetszettem neki, ezért persze nekiállt fikázni a pasimnak. Az a kreténfalvi meg állandóan azt vette alapul, hogy mások mit mondanak.
Az ilyen ember egy kretén és megérdemli, hogy egyedül maradjon.
Sajnálom hogy ennyire destruktív vagy szerintem te érdemled meg hogy otthagyott :)
Egyébként a kérdése nem erről szolt
A szerelem nem csak érzelmi kapcsolat. A fizikai kapcsolatban nyilvánul meg és teljesedik ki. A kérdés az hogy fizikailag vonzodsz hozzá? Montad kicsit zavar az arca illetve a teste. 5 hónap járás utan 16 evesen gondolom felmerült benned a gondolat hogy milyen lehet... (azt nem tudhatom volt e, illetve meddig jutottatok(ma mar fiatalabbak is csinaljak csak azert)) de ha igy is vonzodsz hozza akkor ne hagyd el masok véleménye miatt. Ha viszont taszit a dolog mert hozzad kepest tul telt akkor az nem jo. Ha kozombos (ami nem hinnem lenne) akkor se jo mivel nem vonnzodsz hozza igazan.
Egy kicsit mas megkozelitese a dolognak de pl 20 evesen nem vogsz honapokig jarni valakivel aztan lefekudni. Ott mar joval hamarabb megismerkednek a haloszobaban hiszen egy kapcsolat meghatarozo resze a szex. Felre ne erts nem azt mondom fekudj le, de ha igy nem vonz a dolog mert nem eleg vekony akkor az a kapcsolat megreked egy szinten es nem lesz tovabb, ami eggyik felnek sem jo
18f
De miért pomt a külső a fontos??? Manapság minden fiú arra megy...annyira szánalmas...de ez a mai világban úgy látszik evidens...az én barátom is 15...és nem csak a külsőmért szeret...ne külsőre menj...ennyi...ha szereted szereted...
"Ha kilyukad a bringád külsője attól még a belső az jó"-szokták mondani...
Nem a külső a fontos!!!!
**/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!