Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezelj egy "rosz fiút"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelj egy "rosz fiút"?

Figyelt kérdés

Tudom ezer éves és dög unalmas kérdés ez a jó làny és rosz fiú vmi de én azért felteszem.

A rosz fíú címzővel jelen esrtben egy tipikus meg bukott, balhés, egy màsik iskolàból kirugott amugy rettentő jó képű eddig baràtnő nélküli de persze totàl éretlen sràcot jellemzek.

A Good Girl karakterében pedig én volnék a duci ( 165 cm 62kg ) szemüveges többnyire jó tanuló bàr kissé nyagyszàjú tanàr kedvenc buzgó mócsing, Aki àllandóan megkapja hogy milyen komolyan gondolokdik ( óó ha ismernének igazàn..)

A felàllàs pedig a következő: Nekem nagyon régota borzasztóan bejön bàr nem ismerem.... nem tudom hogy történt de valszeg annyit bàmultam őt hogy egy idő utàn ő is elkezdett ràm vidsza bambulni és egyre több fura dolog történ az előző tanév alatt amiből elég egyenesen leszűrhetjük hogy valami mrghatàrozobb gondolata neki is van rólam...ez ugye úgy ahogy van tiszta lehetetlen. Nem sajnàltatni akarom magam hogy mien csúf vagyok bàr önbecsülésem a béka segge alatt, de mégha mondjuk talàn nem is vagyok olyan vészesen ronda mégis csak képtelenségnek tűnik hogy én jöjjek be neki. Szoval persze én a magam modjàn màr az esküvönket is megàlmodtam de azért fel teszem a kérdést mi a jó isten gondoljak én erröl?!????????

2016. aug. 30. 23:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9-es vagyok. Ha ki is találnád miért olyan amilyen, mit tennél vele? Biztos vagyok benne, hogy nem lenne elég neki, amit te tenni tudsz az érdekében. Ha átmenetileg "megjavulna", még túl fiatal ahhoz, hogy egy életre megváltozzon, bármikor visszaeshet, megbízhatatlan. Ha úgy is van, nem ő az egyetlen, akivel nem törődik a családja, összejönnek a dolgok, stb... Csak ezek az élethelyzetek mindenkiből mást váltanak ki. Egyik sorozatgyilkos lesz, másik mindent megtesz, hogy jobb ember legyen a szüleinél, és egyetemet fog végezni. Ez a két véglet volt, de gondolom érted... Kutyából nem lesz szalonna. Nem akarok rosszat... Ha tegyük fel, sikerülne is a fiúhoz közelebb kerülni, segíteni nem tudnál neki, aztán te éreznéd magad rosszul, mint ahogy lenni szokott minden hasonló helyzetben... :S Inkább ne menj ebbe bele. Főleg, hogy egy ilyen procedúra alatt te is amortizálódnál, romlanának a jegyeid, stb... Ne tedd tönkre magad és a jövődet egy ilyen ember miatt. Na meg ha te is magad alatt vagy, másnak sem tudsz segíteni...
2016. aug. 31. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!