Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelj egy "rosz fiút"?
Tudom ezer éves és dög unalmas kérdés ez a jó làny és rosz fiú vmi de én azért felteszem.
A rosz fíú címzővel jelen esrtben egy tipikus meg bukott, balhés, egy màsik iskolàból kirugott amugy rettentő jó képű eddig baràtnő nélküli de persze totàl éretlen sràcot jellemzek.
A Good Girl karakterében pedig én volnék a duci ( 165 cm 62kg ) szemüveges többnyire jó tanuló bàr kissé nyagyszàjú tanàr kedvenc buzgó mócsing, Aki àllandóan megkapja hogy milyen komolyan gondolokdik ( óó ha ismernének igazàn..)
A felàllàs pedig a következő: Nekem nagyon régota borzasztóan bejön bàr nem ismerem.... nem tudom hogy történt de valszeg annyit bàmultam őt hogy egy idő utàn ő is elkezdett ràm vidsza bambulni és egyre több fura dolog történ az előző tanév alatt amiből elég egyenesen leszűrhetjük hogy valami mrghatàrozobb gondolata neki is van rólam...ez ugye úgy ahogy van tiszta lehetetlen. Nem sajnàltatni akarom magam hogy mien csúf vagyok bàr önbecsülésem a béka segge alatt, de mégha mondjuk talàn nem is vagyok olyan vészesen ronda mégis csak képtelenségnek tűnik hogy én jöjjek be neki. Szoval persze én a magam modjàn màr az esküvönket is megàlmodtam de azért fel teszem a kérdést mi a jó isten gondoljak én erröl?!????????
Mit tanácsoljunk?
Sza.r ízlésed van, és ha egy ilyennel jönnél össze, akkor megérdemled a következményeit :)
Ajj * és
* rossz
Nem rossz ember, de egy lepattant hülyegyereket írtál le....
Igénytelen vagy. Gondolkozz már el.
Figyelj... Megpróbálok másképp is rávilágítani a dologra. Valószínűleg te még nem gondoltad ezt végig. Fiatal vagy, biztosan kíváncsi is. Érthető, hogy megfogott egy titokzatos srác karaktere. Viszont, próbáltad már megtalálni annak az okát, hogy a fiú miért olyan, amilyen? Ha valakit kirúgnak az iskolából, nem csak jópofának gondolt diákcsínyekről van szó... Milyenek lehetnek a szülei, a családja? Mi van ha alkoholisták, vagy rendőrségi ügyeik vannak? Aki normális nevelést kap, törődnek vele, nem válik ilyenné. Szerintem jobban jársz, ha a hasonló emberektől is távol tartod magad. Volt egy osztálytársam, ő is nagyjából így viselkedett, már általános iskolai 1. osztálytól bajok voltak vele... Párszor megbukott, 16 évesen otthagyta az iskolát, most verheti a fejét a falba 18 évesen 7 általánossal, ha azóta le nem csukták, mert fél füllel hallottam pár balhéjáról... Kinek hiányzik egy ilyen ember, akár a baráti körébe is? Főleg, ha téged is belevonna valami hülyeségbe, vagy nemi beteg lenne, ki tudja... Most lehet, hogy túlzok, de nem tudni mi lesz a csávóból pár év múlva. Vannak "rossz fiúk", akik még szórakoztatóak is meg majd kinövik, de ez annál rosszabb kategória. Legjobb ha betudod külső vonzalomnak/kíváncsiságnak, de ne akarj tőle semmit!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!