Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi akinek nem a szex szamit egy kapcsiban hanem a lany es az o erzelmei?
A pasik szavának a hihetősége 10-es skálán max 4... addig bókolnak meg minden amíg nem fekszenek le veled...
Ki lehet szűrni hogy ki akar többet egy szexnél de van hogy nem könnyű. persze vannak kivételek.
Én úgy vagyok ezzel, hogy nekem fontosabb, hogy legyen egy társam érzelmekkel, mint hogy csak üríteni. Eddig egy komoly kapcsolatom, és egy alkalmim volt, szóval tudom, hogy mi a kettő között a különbség, egy jó boldog kapcsolatot nem tud pótolni egy egyszeri hancúr.
20/F
Egy bizonyos kor fölött a szex számít egy kapcsolatban és kell is.
De ez nem azt jelenti,hogy ezért jövök össze egy lánnyal. Mert nem! Hanem azért,hogy legyen párom és valakivel kölcsönösen boldoggá tegyük egymást. Szóval nekem nem a szex a legfontosabb, hanem csak egy fontos tényező. Egy igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!