Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha nálam 14 évvel idősebb a szerelmem?
Az a baj, hogy nagyon nem ugyanott tartotok az életben.
Te 15 vagy, iskolás. Ebben a korban még egyáltalán nem is kellene neked párkapcsolat, mert félig még gyerek vagy.
Ő meg 29. Jó esetben egy 29 éves férfi már érett, komoly kapcsolatot, urambocsá házasságot, gyereket akar. Ha nem is most, de 2-3 éven belül. A te életed meg még nem erről szól.
De ha csak megd*gni akar, az se sokkal jobb.
Igazából nagyon gáz, hogy egy 29 éves pasi egy 15 éves kislányt szédít, bármilyen okból is teszi. Lehet, hogy idősebbnek nézel ki, de ez nem változtat a tényeken.
Szeretitek egymást?
Megértitek egymást?
Megvan a kellő összhang?
Akkor ne mások véleménye foglalkoztasson!
A fogalmakkal meg ne dobálózzunk úgy, hogy lövésünk sincs róla, hogy mit jelent! Pedofília: a felnőttek serdületlen, pubertáskor előtti gyermekek iránti szexuális vonzódása. Kétlem, hogy a kérdező még a serdülőkor előtt lenne.
Én megértem hogy sok tinilánynak imponál ha egy nála sokkal idősebb férfi érdeklődik irántuk, meg hát ilyenkor könnyű szerelembe esni egy szépen mozgó fűszállal is. De(!!!!!) azért a mai magyar társadalom nem tart ott, hogy egy 15 éves tini és egy 29 éves férfi párkapcsolatát "normálisan" kezelje. Lehet puffogni, de ez eléggé jogos. Ha nagyon biológiai szempontból nézzük, az apád lehetne, bár ez nyilván nem túl életszerű. Azért a lényeg szerintem érthető. Semmi baj nem lenne ha két felnőttről lenne szó, de egy 15 évesnek nagyon nem egy majdnem 30 éves férfi mellett a helye. Hosszútávon kétlem hogy működni fog, csak gondolj bele. Az meg elég gyenge érv hogy idősebbnek nézel ki..mintha ez számítana :D
Azt hangsúlyoznám hogy itt nem az a gáz hogy te szereted, az viszont már az ha ő is akar valamit tőled. Viszont ez tényleg nem pedofília, a kedves kommentelő nézzen utána a szavak jelentésének mielőtt használná őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!