Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Baj ha a szerelmem idősebb?
Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok.
12 éves lány vagyok és tetszik egy fiú(azt hiszem) de ő már 15 éves. Nagyon szép és kedves és anyák is kedvelik. Előszre vagyok így szerelmes. Szerintetek lehet köztünk valami? Nem tudom hogy tetszek-e neki de valószínű nem. És még furán is venné ki magát ha közeledni próbálnék hozzá. Ááá! Nem tudom mit kezdjek. Még sose éreztem így. Folyton rá gondolok. Szerintetek nem baj hogy idősebb nálam. És sokkal érettebb is.
S.O.S. segítsetek!!
2015. máj. 11. 17:26
2/3 anonim válasza:
6-8 év még belefér én azt mondom. fiú esetébe meg 2-4
3/3 anonim válasza:
Nem fog veled leállni, ilyen korban az 15-20 éves nők érdeklik a fiúkat. AZért ne keseredj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!