Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segitseg!
Megismerkedtem egy fiuval neten es mar tobb ideje beszelunk (mar skypeoltunk is)... Megkerdezte hogy erzek e irnta valamit de annyit irtam hogy "lehet".... Sajnos pedig nagyon nagyon megtetszett... Pont mint az idealom... Helyes, jofej, ferfias, humoros, cuki stb.
Ugy erzem soha nem fogunk ossze jonni mivel o 30km-re lakik tolem es van egy lany aki tetszik neki es randira fogja hivni elvileg:( Nagyon rossz kedvem van, mert megint valakibe bele szerettem mikozbe nem akartam mivel ugy indult hogy csak baratok leszunk es tul gyorsan lettem szerelmes megint... Ajjj...
Segitsetek kerlek mit csinaljak... Erdemes lenne elmondani neki vagy probaljam meg elfelejteni ot szerelembol? (Csak azt nem tudnam... )
En 14/L o 16/F
Segitsetek💝
A valaszokat koszonom...
Beszarsz xdd ugyan ez volt nálam...csak köztünk 180km volt :((
De amúgy ha van kedved dumálhatunk...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!