Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyire vagytok romantikusak meg cukik? 😍

Figyelt kérdés
Kort is irjatok

2016. aug. 27. 23:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Elkene mar nekem is egy ilyen cuki romantissimo xD fiuka xD. 15 lany
2016. aug. 28. 04:09
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Én nem szeretenék cuki lenni. Azt meghagyom a cicáknak.
2016. aug. 28. 09:03
 13/18 anonim ***** válasza:

#12 Az én emberem *-*

Na hogy válaszoljak is: Én annyira vagyok cuki hogy első ránézésre a legtöbben félnek tőlem, alig vagyok valakinek szimpatikus amíg kicsit jobban meg nem ismer. Gondolhatod.. :D Romantikus meg annyira vagyok amennyire a "beteg" hobbiaim azzá tesznek.

2016. aug. 28. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:
26%
hát én eléggé romantikusnak vallhatom magam, sokszor mondják rám, hogy aranyos, cuki vagyok, illete már jó párszor mondták, hogy olyan vagyok mint egy kismacska bár ez viselkedésre
2016. aug. 28. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
ui: 16/l
2016. aug. 28. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Annyira amennyire egy full feketeben jaro satanista lany lehet.
2016. szept. 9. 19:35
 17/18 anonim válasza:
# 9/16: Yep! Múltkor az áruházban voltam barátnőmmel bringára ülést nézni.. Volt rajtunk kívül egy pár,kb egy idősek velünk. Látszott a srácon hogy amúgy is full ideg volt hogy a magassarkús,miniszoknyás,táskaemelős barátnőjével van ott de nem szólt semmit. Aztán a csaj észre vesz egy rózsaszín babakocsit és benyögi a srácnak "nekünk is ilyen cukimukii rózsaszínű lesz ám a házunk kívül-belül.." nem az volt a baj hogy mondta,hanem ahogy mondta.. Ezzel a lendülettel ahogy mondta majdnem kivágtam magam a boltból és még nekem égett a pofám a srác helyett is. Ilyen "cuki" csaj azért senkinek ne legyen.. Ja am 20/F
2017. aug. 2. 03:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Volt egy kolléganőm, jó "cuki" volt 30 éves és marha nagy "K". Édimédi raccsolós hanghordozású.

Valahogy ez a jaj, "cuki" vagyok, tollak vannak a ceruzám végén és rózsaszín a kocsim, bólogatós napelemes kaktusszal és az asztali lámpámon egy rózsaszín pamacs figyel be... Szóval ez a "K"-k stílusa...

Megmondják szakemberek is, egy normális párkapcsolatban a párod nem "Cicuska", "Kutyuska", meg "Nyuszifül" és stb...

A romantikus jellem egészen más, de annak mi köze a komolytalansághoz?

2017. aug. 2. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!