Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire vagytok romantikusak meg cukik? 😍
#12 Az én emberem *-*
Na hogy válaszoljak is: Én annyira vagyok cuki hogy első ránézésre a legtöbben félnek tőlem, alig vagyok valakinek szimpatikus amíg kicsit jobban meg nem ismer. Gondolhatod.. :D Romantikus meg annyira vagyok amennyire a "beteg" hobbiaim azzá tesznek.
Volt egy kolléganőm, jó "cuki" volt 30 éves és marha nagy "K". Édimédi raccsolós hanghordozású.
Valahogy ez a jaj, "cuki" vagyok, tollak vannak a ceruzám végén és rózsaszín a kocsim, bólogatós napelemes kaktusszal és az asztali lámpámon egy rózsaszín pamacs figyel be... Szóval ez a "K"-k stílusa...
Megmondják szakemberek is, egy normális párkapcsolatban a párod nem "Cicuska", "Kutyuska", meg "Nyuszifül" és stb...
A romantikus jellem egészen más, de annak mi köze a komolytalansághoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!