Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kavarok egy csajjal utana hogy jovok vele ossze megkerdezem leszel a baratnkn es ennyi?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 22:54
3/9 anonim válasza:
Dehoooogy:D eloszor beszelgess vele, hivd el talizni es hatha kialakul, mert igy meg nem is ismered meg semmi. Vagy ismered, csak most kavartatok eloszor?
4/9 A kérdező kommentje:
2 napja kavarunk es azt mondtam neki h leszel e a baratnom? Es azt mondta igen.. igy jo?
2016. aug. 26. 23:27
5/9 anonim válasza:
Hat ez aztan ismertseg h 2 napja ... Igaza van az elottem levonek is h eloszor tali , baratzona , es utana szerintem
Ez igy olyan gyerekes
Nekem is irogatnak ilyeneket h
Szia En : szia
Mizu. Semmie erdekes
Hany eves vagy. 16
Van pasid. Van ( am nincs.
De ez itt elegge gaz es utana nm is irnak visszaa :D
6/9 anonim válasza:
Inteligencia oke. 13eves szint. Mindegy gratu
7/9 anonim válasza:
Ez nem így működik. Kavarsz egy csajjal, és a kavarásból folyamatában barátnő lesz. Nem a kérdéstől lesz az. Én sosem kérdeztem meg a feleségemtől, hogy lesz-e a barátnőm, azóta meg már gyerekünk is van.
8/9 anonim válasza:
Szerelmes az ovis..... Menj, inkább Minecraftozz....
9/9 Nereida3 válasza:
Már bocs, de egy nő számára is megalázó, hogy "kavarsz" vele. Mármint a szóhasználat. Mi az, hogy kavarás egyáltalán? Ha egy férfi érzi a nő vonzalmát, nem kell megkérdezni ilyet, hogy lesz-e a bartnője, mert az csak úgy kialakul, nincs szükség szavakra. Két nap után meg aztán nagyon megalapozott egy kapcsolat... Tőlem egy pasi sem kérdezte meg, hogy leszek-e a barátnője. Ha müködik, müködik, ha nem, nem. És ha ilyen a hozzáállásod, akkor még tényleg nem való neked, csak Barbie baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!