Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kinek milyen volt az első csók?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen volt az első csók?

Figyelt kérdés
Milyen élmény volt az első csók? Hány évesen? Milyen körülmények között? :)

2016. aug. 26. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen egy buliban. A srác bekapta a fél arcomat, ráadásul nem is ismertem őt. Pont ezt akartam elkerülni, először olyannal akartam csókolózni, akit szeretek is, de már mindegy... :'DD
2016. aug. 27. 11:24
 12/14 anonim válasza:
59%

Első pasim volt, és nagyon bejött...aztán egyszer csak úgy spontán lekapott az utcán. Azt hittem elhányom magam :D

Akkor jöttem rá, h undorító a gyerek, és le is léptek azonnal.

Ezt betudtam véletlennek.

Aztán a második első csókom az egyik osztálytársammal volt, kemény 1 hónapig voltunk együtt és kétszer csókolt még, de borzalmas volt xD (nem volt nyelves csók de majdnem olyan volt elfogott a hányinger és azonnal kiábrándultak)

Ezekre egyáltalán nem szeretek visszagondolni, gyerekes hülyeség volt egyáltalán kapcsolatot létesíteni, nem hogy csókolózni.

DE....:D

Azóta van egy srác akibe azonnal teljesen beleestem ahogy megpillantottam. Nem rég meg is csókolt és maga volt a mennyország!!

De fiatal vagyok még ehhez..De azért klassz a srác :D

13/L

2016. aug. 28. 12:01
 13/14 anonim válasza:
100%

14 évesen a szulinapi bulimon üvegezős felelsz vagy mersz közben. :D nagyon vártam már hogy megtörténjen.

Nyelves volt. Nem volt jó, első csóknak viszont normális.

16/L

2016. szept. 11. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Ma adrenalin kilöködésnek mondják. Akkor felállt...
2018. jún. 22. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!