Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók?
Első pasim volt, és nagyon bejött...aztán egyszer csak úgy spontán lekapott az utcán. Azt hittem elhányom magam :D
Akkor jöttem rá, h undorító a gyerek, és le is léptek azonnal.
Ezt betudtam véletlennek.
Aztán a második első csókom az egyik osztálytársammal volt, kemény 1 hónapig voltunk együtt és kétszer csókolt még, de borzalmas volt xD (nem volt nyelves csók de majdnem olyan volt elfogott a hányinger és azonnal kiábrándultak)
Ezekre egyáltalán nem szeretek visszagondolni, gyerekes hülyeség volt egyáltalán kapcsolatot létesíteni, nem hogy csókolózni.
DE....:D
Azóta van egy srác akibe azonnal teljesen beleestem ahogy megpillantottam. Nem rég meg is csókolt és maga volt a mennyország!!
De fiatal vagyok még ehhez..De azért klassz a srác :D
13/L
14 évesen a szulinapi bulimon üvegezős felelsz vagy mersz közben. :D nagyon vártam már hogy megtörténjen.
Nyelves volt. Nem volt jó, első csóknak viszont normális.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!