Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók?
Figyelt kérdés
Milyen élmény volt az első csók? Hány évesen? Milyen körülmények között? :)2016. aug. 26. 10:57
1/14 anonim válasza:
3/14 A kérdező kommentje:
bővebben? hogy történt?
2016. aug. 26. 11:24
4/14 anonim válasza:
Lesokkolt teljesen, mé se mozdultam, a fiú meg lenyomta a nyelvét a torkomon, hogy kapcsoljak már... Aztán kapcsoltam, és végül jó volt, nem változtatják meg, hiába nem vagyunk már együtt :)
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, be voltam baszva :"DD
7/14 anonim válasza:
16 évesen egy buliban egy ismerőssel aki idősebb és tapasztaltabb volt nálam. Nyelves volt és nagyon élveztem :) A körülmények hogy hogy történt nem teljesen maradtak meg, de igazából nem bántam meg hogy ilyen volt az első. Többet úgysem nagyon lesz ilyesmire példa szerintem :D (mármint bulis csókra)
9/14 anonim válasza:
Inkább semlegesnek mondanám. Váratlanul lekapott a srác. :) Olyan semmilyen nem volt. A csók az rendben volt, csak maga az érzés nem váltott belőlem ki semmit. Talán azért, mert a srác is semleges volt számomra.
10/14 anonim válasza:
17 éves voltam a lány 15. Én kezdeményeztem a csókot, ő megijedt, és beleharapott a nyelvembe. Elég fájdalmas volt, de már nevetek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!