Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedveltethetném meg magam egy lánnyal? Többi lent!
14 éves fiú vagyok. Van egy lány, aki az osztályunkba jár, nagyon rendes és kedves. Most fogok menni nyolcadikba, a lánnyal már első osztály óta jóban vagyunk. A jóbant arra értem, hogy eddig soha nem veszekedtünk, ahányszor kértem tőle valamit, akkor segített, mindig jókat beszélgettünk. Különösebben még semmi nagyott nem érzek, és szerintem ő se irántam, csak nagyon sokat ő jár a fejembe. Sokszor, mint ideális lányra rá gondolok.
És ezért is fordulok hozzátok azzal a kérdéssel, hogy hogyan tudnám megkedveltetni magam a lánnyal. Onnan, miután megkedvelt könnyen menne minden, mert van tapasztalatom. Úgy gondoltam, hogy egy évig fűzögetem, aztán ha sikerül valami, és én is érzem, hogy kedvel engem, akkor nyolcadik végén megprobálkozok.
Előre is köszönöm a válaszaitokat. Esetleg ha van köztetek olyan 14, 15 éves lány, aki volt már ilyen helyzetbe, azzal szivesen elbeszélgetnék.
Én egy kicsit hasonló helyzetben vagyok, de a srác tud helyesen írni. Meg már rengetegszer veszekedtünk.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!