Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogyan kedveltethetném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kedveltethetném meg úgy magamat egy lánnyal, akivel msn-en jóba vagyok?

Figyelt kérdés
Azt szeretném ha belémzúgna:D Miket tegyek ezekhez?:D Személyesen is ismerjük egymást de nem taliztunk már rég.
2010. jan. 1. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Msn-en se belédzúgni, se belédhabarodni nem fog
2010. jan. 1. 23:58
 2/11 anonim ***** válasza:
hát h tényleg belédszeressen ahhoz fontos lenne a személyes tali. de addig is viccelődj vele msnen, szivasd egy kicsit (nem durva dolgokkal, amire besértődik, csak finoman), mondogasd neki poénból h ha a barátod lennék...ezmegaz (és nem szexuális jellegű befejezésre gondolok:D)
2010. jan. 1. 23:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Elsőnek:D Személyesen akarom magam megkedveltetni, de msn-en beszélünk
2010. jan. 2. 00:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak meg nagyon szépen köszönöm
2010. jan. 2. 00:01
 5/11 anonim válasza:
De várom még az ötleteket :)
2010. jan. 2. 00:17
 6/11 anonim válasza:
Én is ebben vagyok pontosan, nincs értelme kiirni másikat :D
2010. jan. 2. 00:17
 7/11 A kérdező kommentje:
okés, haver
2010. jan. 2. 00:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

msn-en is magadba tudod bolondítani!

legutóbbi barátnőm msn-en zúgott belém. :D

férfiasnak, határozottnak, szórakoztatónak kell lenni, és egy kevés pimaszságot vigyél még bele! ;)

két trükk:

1. amikor úgy érzed, hogy a legjobban pörög a beszélgetés és jó a hangulat sok a :D XD lol stb. a csaj részéről, na akkor hirtelen elköszönsz, h szia, most mennem kell! csak ennyit mondasz. tudom, h furcsán hangzik, de próbáld csak ki!

2. mindig Te fejezd be a beszélgetést! pl. ha ellaposodik a dolog, v sejted, h le akar lépni, akkor köszönj el gyorsan!

;)

f

2010. jan. 2. 03:08
 9/11 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszolónak teljesen igaza van!!! lány vagyok de ha valaki benyögi h "most megyek szia" amikor tök jól elbeszélgettetek meg minden akkor nagyon szar érzés a lány részéről és úgyis azt mondja majd h "jajj ne, várj még!" na persze nem elsőre akkor még beletörődik szerintem de másodjára a falat fogja kaparni ha ott akarod hagyni és akkor jöhet a nagy megszánós rész mikor közlöd h "hááát jó akkor még maradok egy kicsit" és ez tényleg jó trükk ;)
2010. jan. 2. 12:29
 10/11 anonim válasza:

Nem írok inkább könyvet, nézd meg ezt az oldalt:

[link]

Könnyen meglelheted a téged érdeklő dolgra az ötleteket...sőt sok mást is amikre nem is gondoltál volna :D

2010. jan. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!