Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jatszik velem vagy miert ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jatszik velem vagy miert ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy srac kb. ket honapja mindennap beszelunk facebookon(mindig o ir ram) egy faluba lakunk regota ismerem, de eddig csak tavolrol. Van itt egy szorakozohely ott kezdtuk el jobban megismerni egymast, es hat en nagyon megszerettem, csokon kivul mas meg nem volt. Az a baj, hogy csak hetvegente talalkozunk, mert dolgozik, de akkor is csak bulikba...megcsokol es fogja a kezem mindenki elott, de mikor megkerdeztem, hogy mit is akar tolem azt mondta nem tudja, csak annyit, hogy kedvel. De sose hiv el mashova a bulikon kivul. Ma itthon volt egesz nap a rossz ido miatt es irta, hogy filmezik egesz nap. Megkerdeztem, hogy miert nem hiv engem es mondta, hogy ez egy szemelyes...mondom oke. Nem ertem hetvegen nagyon elvagyunk de megsincs velunk kb semmi, mindennap beszelunk 2 honapja es en nagyon szeretem nem tudom o,hogy van ezzel,de elegem van mar ebbol. Jatszik velem vagy miert viselkedik igy? :(
2016. aug. 23. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Majd kialakul minden csak szépen lassan. Ha már a többi ember elött is fogja a kezed és meg csókol az jo jel. Az meg természetes hogy nem hív a házához egyből
2016. aug. 23. 00:22
 2/8 anonim válasza:
Jatszik veled. Ennyi. En nem pazarolnam ra a draga idom,a fb-os irogatas meg semmit nem jelent, latod, hogy szemelyesen hogy viselkedik.
2016. aug. 23. 00:25
 3/8 A kérdező kommentje:
De akkor nem ertem, meddig varjak meg,hogy tudjam mi is van velunk? :/ ha nem is a hazahoz de legalabb setalni vagy akarmi, de bulikon kivul semmi :(
2016. aug. 23. 00:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Szemelyesen tokeletesen,csak az zavar, hogy bulin kivul nem talalkozunk.
2016. aug. 23. 00:26
 5/8 gailgamer válasza:
Nem hiszem, h játszik veled! Csak még nem tudta eldönteni mit is akar! Tetszel neki az biztos, hisz megcsókolt, de még nem szeret téged! Ha bírod tartani vele még egy kicsit a kapcsolatot akkor egy idő után beléd fog szeretni! Az idő egy nagy úr! + valamikor ha tudsz vele beszélni 4 szem közt, mond el neki mit érzel, és h szeretnél vele komolyabb kapcsolatot!
2016. aug. 23. 00:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezt szerintem latja rajtam. Es ennek az egesznek az elejen leszogeztem,hogy nem akarok csalodni es azt mondta benne nem fogok...ido..oke de mennyi? Varjak igy egy evet,es ha azt mondja megse kellek neki?
2016. aug. 23. 00:30
 7/8 gailgamer válasza:
Elmondom az en sajat kis regi tortenetemet! Jelenleg baratnom van! De volt egy osztalytarsam akit szerettem! Télen kezdődött! Nagyon sok mident megtettem erte egeszen junius valameddig! Ereztem h azert tetszek neki, de o nem akart kapcsolatot! Hagytam a francba aztan megismertem egy lanyt akivel most egyutt vagyok! Tegnap pedig ramirt a lany! Elmondtam neki h baratnom van, feltekeny lett es elmondta h szeret engem! Sokat jatszott velem de en hu maradtam hozza! Rajott h hulye volt es azt mondta h ez a legrosszabb napja! O nem tudja mennyit szemvedtem erte! Es most o szenved! Ahogyan te is kedves kerdezo! Ezzel azt akartam mondani h, ha kello ideig varsz ra boldog leszel! Tegyel meg erte sok mindent hivd el ideo oda! Es hidd el! Nem hiaba csinalod! Nekem az a lany 3x mondott nemet! Most meg forditva van! Rossz utat valasztott! Hidd el h, ha nemet is mond nem hiaba tetted az egeszet! De ilyen egy tinedzser szerelmi kapcsolat!
2016. aug. 23. 00:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Full igazad van :) koszonom szepen, lehet turelmesnek es kitartonak kell lennem,csak nehez :/
2016. aug. 23. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!