Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak játszik velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak játszik velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác kb. 2honapja beszélünk mindíg írt ha én nem, vagy épp akkor írt amikor én akartam...nagyon sokszor bókol..el lehet vele beszélgetni normálisan hülyéskedni is lehet vele..de 4napja nem beszéltünk...ráírjak..vagy mit tegyek.?

2016. máj. 3. 23:23
 1/8 A kérdező kommentje:

Ja és azt elfelejtettem ide írni hogy már volt szó találkozásról

15/L

16/F

2016. máj. 3. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Nem csak a fiúknak lehet írniuk... ;)
2016. máj. 3. 23:47
 3/8 A kérdező kommentje:

De 4 napja nem beszéltünk :/

Vagy lehet hogy azt várja hogy én írjak?

Kõszömön a választ :) :*

2016. máj. 4. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Írj rá valami hülyeséggel.
2016. máj. 4. 00:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Pl?

:)

2016. máj. 4. 12:33
 6/8 anonim válasza:
Viccesen, egyben flegmán írj rá hogy hogy szia,miért nem írsz?:D csak szebb szavakkal és viccesebben :P
2016. máj. 4. 12:59
 7/8 anonim válasza:
Szerintem írj neki, gond nem lehet belőle. És szerintem ne kérdezd meg, hogy miért nem írt. Csak beszélj vele. Sokakkal van, hogy tesztelik a másikat ír-e, ha ő nem.... szóval érted. Szerintem csak írj, mintha minden oké lenne
2016. máj. 4. 13:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2016. máj. 5. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!