Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak játszik velem?
Figyelt kérdés
Van egy lány a sulimban aki egy évvel fiatalabb mint én és ráírtam h nagyon tetszik meg h szivesen megismerném erre mondta h ok írjak facen én ráírtam de a becenevemet mindig állítgatja olyanra h szeretlek, szerelmem de sokszor meg arra h kösz nem meg ilyenekre. Most akkor csak játszik velem?2016. jún. 12. 02:26
1/2 anonim válasza:
Sajnálom, de szerintem játszadozik veled...
Mármint gondolj bele, senki nem állítgatja random a nevedet kösz nem-re...
Vagy ha nem is játszadozik veled, akkor ez meg arra utal, hogy elég gyerekes a viselkedése.
Jobbat érdemelsz:) Nem kell siettetni az ilyet még, ráér.
(Onnan gondolom, hogy jobbat érdemelsz, hogy eleve foglalkoztat a lány és volt bátorságod bevallani neki az érzelmeidet, ami elég figyelemreméltó)
2/2 A kérdező kommentje:
Fú ez nehéz lesz :( de köszi a választ:)
2016. jún. 12. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!