Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nőjem ki a "cuki kisfiú" szerepet? 14/f
Figyelt kérdés
Üdv! Már lassan 15 leszek, jó tanuló vagyok (szinte mindenből 5ös) 170cm barna szemű szőke hosszú hajú ( [link] <=ilyen) Népszerűnek számítok a suliban, vagy utálnak vagy nagyon odavannak értem az emberek. Viszonylag "menő" cuccokban járok (de egyáltalán nem érzem magam többnek emiatt!)
Most jön a gimi, új emberek stb... Régen volt néhány komolytalan kapcsolatom (1-2 hónap) szeretném hogy ne én legyek a cuki alacsony kisfiú. Miben változtassak magamon, (külső, belső) hogy komolyabb legyek az emberek szemében? Köszi:)
2016. aug. 22. 19:38
11/11 anonim válasza:
Oh barátom, énis most megyek középsuliba, egyébként én 180 cm vagyok, de több lánybarátom is mondta h jajj decuki vagy, szóval ne a magasság a döntő szerep ebben, és eddig nekem össz 2 éve volt egy 1 hónapos kapcsolatom. Hát ha egyébként kissé bunkóznál (mondjuk ez lányoknal meg úgy az embereknél nemalegjjob max talán idősebbeknél) és mondjuk buliba piálnál emberek előtt akkor annyira nem kis cukifiú lennél. Remélem tudtam segíteni, ha gondolod írj privátban. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!