Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon az ő részéről milyen szerepet töltök be? Kérlek olvasd végig!
A majdnem-legjobb barátnőm 1 évvel fiatalabb nálam, oviban ismertük meg egymást, azóta rendszeresen szoktunk csajos napokat tartani.
Van 2 nővére, az egyik 3 a másik 1 évvel idősebb nálam. Van egy bátyja, aki 3 évvel idősenb nálam. (A az egyik lány az ikre) Nagyon jóban vagyok mindenkivel a családjukból, az anyukája es apukája is "szeret" engem. Amikor nagy csoportos voltam a fiú (mivel 3 évvel idősenb) már eléggé iskolás volt, de az volt a kattanása hogy én leszek a felesége, sőt, az is vagyok:D (pff még nem váltunk el ovi óta...) Aztán amikor ő 8.os én pedig 5.es lettem hirtelen mintha nem is ismernének egymást, nem beszéltünk egymással. Addig nem voltam szerelmes belé, de mostanában amikor átmegyek a hozzájuk, (a hugahoz) ahogy meglátom kész, kikapcsolok, és...nagyon rossz... Lopba lopva egymásra nézünk, összemosolygunk, néha váltunk egy egy szót Van amikor csak úgy a szemem sarkából ránézek alig észrevehetően, és az esetek 80%-ában épp engem néz. Őszintén szólva szivesen járnék vele.
Vajon az ő esetében én milyen szerepet játszok az életében? Részemről több mint barátság...
Amúgy néha most is sógornőnek hívnak a testvérei, őt pedig egyáltalán nem zavarja
valld be neki h mit erzel iranta (:
valszeg o is igy erez irantad. nem zavarja ha a tesoi sogornojukkent tekintenek rad. es nem valt el toled (XD)
biztato jelek
#3as
Az regebben volt,azota 14 vagyok mindjart 15 mar elballagtam.. Csak akkor nem beszeltunk egymassal amikor 5.es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!