Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nőjem ki a "cuki kisfiú" szerepet? 14/f
Üdv! Már lassan 15 leszek, jó tanuló vagyok (szinte mindenből 5ös) 170cm barna szemű szőke hosszú hajú ( [link] <=ilyen) Népszerűnek számítok a suliban, vagy utálnak vagy nagyon odavannak értem az emberek. Viszonylag "menő" cuccokban járok (de egyáltalán nem érzem magam többnek emiatt!)
Most jön a gimi, új emberek stb... Régen volt néhány komolytalan kapcsolatom (1-2 hónap) szeretném hogy ne én legyek a cuki alacsony kisfiú. Miben változtassak magamon, (külső, belső) hogy komolyabb legyek az emberek szemében? Köszi:)
Találd meg önmagad (mindenkinek évtizedek kérdése) és add önmagad amikor csak lehet. Ez a felnőtté váláshoz vezető út egyik alappillére.
Nem a másoknak mindenáron megfelelés.
Nagyobb kamaszkorban már simán képes az ember ilyen irányban intenzíven kibontakoztatnia saját magát, még akkor is, ha nincs kellő segítsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!