Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes vagyok egy sztárba?
Még sosem voltam szerelmes.
De tudom, hogyha szerelmes lennék, akkor valószínűleg ki se írnék egy ilyen kérdést ..
Meg hogy sztárba nem lehetek szerelmes.
De ez akkor mi? Mert már kezdem magam úgy érezni, mint egy őrült.
A lényeg, hogy kb. Egy és fél éve megláttam Őt . (Nevét nem írom le, már így is eleget fikázták mindenhol )
Egy klipre rákatintottam youtube-on, és egyszerűen utána egész nap rajta, és a zenén járt az eszem.
Szóval már akkor tetszett, mikor megláttam, de aztán utána minnél többet hallottam a hangját, minnél több interjút, koncertet, rajongói oldalt, albumot, klipet, képeket, színfalak mögötti videókat , stb. -t néztem/hallgattam, annál jobban tetszett.
Folyamatosan követem instán és FB-n, egy csomó rajongói oldallal együtt , állandóan képeket osztok meg róla, még én is vezetek több oldalt is vele kapcsolatban.
Van, hogy hajnalig interjúkat olvasok, vagy koncerteket nézek, hallgatom a hangját.
A barátnőim (pár nincs sok.. ) már néha kivannak tőlem készülve, hogy mennyit beszélek róla.
Egyfolytában őt rajzolom és festem, egész nap a fejemben jár , mindenről ő jut eszembe.
Egyfolytában álmodozok róla.
Mindig megakarom csókolni, vagy ölelni, vagy megfogni a kezét.
Minden szerelmes dalszövegnél ő jut eszembe.
Szerintem ő egyszerűen tökéletes és gyönyörű.
Tudom, hogy vannak rossz tulajdonságai is, de 2 mp alatt elfogadtam az összeset.
Most akkor ez egy nagy őrültség?
Már kezdem furán érezni magam ez miatt az egész miatt :P :/ :(
És tudom, hogy nem lehetek szerelmes, szóval arra jutottam, hogy egyszerűen nem vagyok normális :D :/
De tényleg nagyon rajongók érte, szóval lép egyet, én meg már nem kapok levegőt.. :D :/
Tényleg nagyon rajongasz ért, tök cuki vagy. :D Viszint ez, mint te is megállapítottad, nem szerelem. El fog múllni és majd később jön az igazi.
Bár ahogy látom, te mindent megteszel, hogy ne múlljon el. :D
Ezt nevezik szerelmes rajongasnak, platoi szerelemnek. Nyilvan a youtubeon es az istan keresztul tokeletesnek jon le az illeto, hiszen az o erdeke is h a legjobb arcat mutassa a median belul, aztan meg ezek adnak a kulsejukre is rendeden, igy nem csoda, ha megtetszett neked az egyik ilyen sztarocska.
Viszont higgy nekem, ha egy evig egyutt kellene elned ezzel az emberrel, mar az elso ket honap utan se tokeletesnek, se annyira elbuvolonek nen talalnad. Nem mondom h kiszeretnel belole, de nagy ra az esely h nem fog kelleni. Az agyad egy illuziot hozott letre amit az alapoz meg, amilyennek mutatjak az illetot. Ha ez az illuzio valahogy felbomlana (pl egyutt elnetek es latnad a hibaival egyutt) ez az eros rajongas is megszunne.
Egyb ha szerelmes leszel egy igazi fiuba, akkor a sztarocska automatikusan hatterbe fog szorulni
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!