Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mi olyan jó a percekig tartó ölelkezésben?
Huh, köszi az ilyeneket, de nem haltam bele egy néhány napos kapcsolat végébe, még akkor sem, ha vele több emlékem lett néhány nap alatt, mint olyanokkal, akiket több éve ismerek:)
Mivel a "figyelt kérdések"-nél még ott van ez a kérdés, ezért nagyon kérlek titeket, hogy ne írjatok több választ ehhez, mert időről időre megjelenik és így nehezebb nem gondolni rá, elvégre ez a kérdés is csak miatta került kiírásra. Köszönöm mindenki megértését.😊
Fiúk: Azt szeretném hogy öleljen és szeressen
Lányok: Remélem úgy szétb*sz az este hogy egy hétig betegállományba leszek :D
A viccet félretéve.... nekem megnyugvást jelent.... sőt van olyan lány akinél konkrétan elájultam majdnem miközben ölelgetett.... :D (egy nagyon szép, kedves, aranyos, normális, cuki, rendes, kedves leányzó akiről egy ideig, depis tini koromban azon gondolkoztam hogy egyáltalán létezik-e vagy csak képzelődöm....) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!