Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segitnétek nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitnétek nekem?

Figyelt kérdés

Íron mán valaki nekem

15-jelt hogy a pasi csak téged akar hogy csak téged szeret.

2016. aug. 17. 08:02
 1/2 anonim válasza:
79%

Keres Téged.

Veled akar lenni.

Jelét adja annak, hogy fontos vagy neki.

Szemmel láthatólag örül, hogy veled van, szívesen lóg veled.

Nem siet, ha együtt vagytok.

Figyel rád, megjegyzi, hogy miket szeretsz, miket nem.

Kedveskedik neked, apróságokkal, igyekszik a kedvedben járni.

Nem beszél más csajokról, nem sóvárog a jelenlétedben más lányok után. (Ha a fejében mégis ez lenne, akkor sem mutatja neked)

Igyekszik igényes lenni, ha veled találkozik, haj, ruha, cipő, stb.

Nem mondja le a randit, nem késik.

Összességében az a fontos, hogy ha akar veled lenni, akkor veled van. Ha fontos vagy neki, akkor megtesz mindent, hogy veled lehessen.

Ha egyszer-kétszer közbejön valami, hát van ilyen... de ha ez rendszeres, akkor igazából nem is tesz érte semmit.

Ha egy pasi akar egy nőt, akkor nem száll le róla.

Ha azon veszed észre magad, hogy magyarázkodsz helyette, hogy most biztos ezért nem hív, most azért nem ír, most ezért nem jött, most azért késett, akkor az halott ügy.

Ha igazán akar, azt észreveszed :)

(Nézed meg a Nem kellesz eléggé c. filmet) :)

2016. aug. 17. 08:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Kapj elo egy nyelvtan konyvet!
2016. aug. 17. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!