Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz hogy 16 eves vagyok es meg soha nem csokoloztam?
Figyelt kérdés
Vannak 14,15 eves baratnoim es nekik mar baratjuk van meg ilyenek es nekem meg soha nem volt..ugy meg kozel sem kerultem soha egy fiuhoz hogy pl megfogjam ugy a kezet... nem ego ez egy kicsit?? Igy ugy erzem mintha ilyen nyomi lennek meg a tesom is izel hogy nekik mar baratjuk van nekem meg nem hogy milyen mar es rohog... szarul erzem magam es nem tudom ez most tenyleg ilyen rossz lenne??#Szerelem-lány-fiú-tini-kapcsolat-barát
2016. aug. 16. 21:32
11/23 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok és igaz, hogy én már csókolóztam, de barátom még nem volt és én is egyre többször kapom az oltásokat, hogy miért nincs. De egyszerűen nem érdekel, majd, ha lesz, akkor lesz.:D Szerintem te se foglalkozz vele, nem érdemes rágörcsölni, meg csak azért járni valakivel, hogy legyen valaki..
12/23 A kérdező kommentje:
Igen igazad van :) ..csak hat a beszolasok azok jonnek.
2016. aug. 16. 22:43
14/23 anonim válasza:
Én is 16 leszek nemsokára, de még nekem sem volt első csókom. Szerintem egyaltalán nem gáz.
15/23 Magamsemtudom válasza:
Nem a kor a lényeg hanem hogy vágysz e rá! Szeretnéd e érezni! Vágysz e a szerelemre... ha nem akkor ráér... ne akarj megfelelnie... én sem csókolóztam még.. 15l
16/23 anonim válasza:
Szerintem az ilyenekre megéri várni. :) Szerintem senki nem akarja -normális esetben legalábbis-, hogy egy olyan embertől kapja élete első csókját, aki iránt semmit nem is érzett, csak túl akart rajta lenni. A szerelmet meg képtelenség siettetni. Valószínűleg a baráti köröd miatt van ilyen érzésed. 14/L
17/23 anonim válasza:
Hat öltözz fel úgy mint egy NŐ. Légy igényesebb magaddal szemben. Így felfogod kelteni a fiuk érdeklődését. Nődd ki a gyerekes szokásaidat.
18/23 Subler4everybody válasza:
Semmi gáz! Ha 30 éves korodig még mindig semmi, majd varázsló lesz belőled ;)
19/23 A kérdező kommentje:
Igenyes vagyok meg minden sokat foglalkozok a kulsommel,nem vagyok bekepzelt de szerintem nem vagyok csunya megsem jon ossze semmi..igen szeretnem mar ha lenne elso csok csakhat nemtudom miert nem jon ossze .:/ egyszeruen nemtudom ha egy fiuval beszelgetek is folyton arra gondolok hogy vajon mit gondol rollam es nem tudok semmit sem mondani tok nema vagyok
2016. aug. 18. 16:43
20/23 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy egyszeruen mit beszeljek egy fiuval
2016. aug. 18. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!