Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz hogy 16 eves vagyok es meg soha nem csokoloztam?
Figyelt kérdés
Vannak 14,15 eves baratnoim es nekik mar baratjuk van meg ilyenek es nekem meg soha nem volt..ugy meg kozel sem kerultem soha egy fiuhoz hogy pl megfogjam ugy a kezet... nem ego ez egy kicsit?? Igy ugy erzem mintha ilyen nyomi lennek meg a tesom is izel hogy nekik mar baratjuk van nekem meg nem hogy milyen mar es rohog... szarul erzem magam es nem tudom ez most tenyleg ilyen rossz lenne??#Szerelem-lány-fiú-tini-kapcsolat-barát
2016. aug. 16. 21:32
1/23 anonim válasza:
Nem hiszem hogy gáz, mindenkinek máskor jön el.
Ha esetleg Pesti vagy nagyon szívesen barátkoznék :)
16/F
2/23 anonim válasza:
Én se csókolóztam még..
16/l
Pacsi...
És nem gáz:)
3/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, csomóan vannak így vele. Ne foglalkozz senkivel, minél többet vársz rá annál csodálatosabb lesz :) Szóval nyugi :)
4/23 A kérdező kommentje:
Hat ja nem akarom elsietni meg ilyenek csak hat en vagyok az egyetlen akinek meg soha nem volt baratja es eleg fura igy :) ..
2016. aug. 16. 21:37
5/23 anonim válasza:
Majd LESZ :) Bőven ráérsz még, nem vagy lemaradva semmiről!
6/23 anonim válasza:
Nem gáz, én sem csókolóztam még. :) 15/F
7/23 RekaFeher válasza:
En 13 evesen csokoloztam.
De mar 14 evesen elveszitik a szuzesseguket a mai lanyok. Szoval nem gaz en 1ev utan sem fekudtem le a pasimmal:)
8/23 anonim válasza:
17F és énse jutottam még el odáig :3
10/23 A kérdező kommentje:
Ertem hat akkor talan csak a barati korom miatt erzem ugy :)
2016. aug. 16. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!