Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha beleszerettem?
Figyelt kérdés
Van egy csaj.Már 1 nappal azután hogy megismertem rámírt facebookon aztán meg kérdezte hogy van e nálam esélye stb.Tetszem neki,de pár hete csak facebookon tudunk beszélni.Elhívtam randizni,azt mondta hogy szívesen elmegy velem,azóta sokat beszéltünk,mindig képeket küldött(fehérneműset is).Úgy volt hogy randizni fogunk,de egyik hétről a másikra teljesen megváltozott,már nem ír,ha írok meg sem nézi ha mégis akkor a fontosabb kérdésekre nem válaszol.Megkérdeztem tőle hogy van e valami baj,vagy írtam e neki valami rosszat de azt mondta hogy nem.Mással nem jött össze mert mindig ilyen "szinglis" képeket posztol face-re.Aztán azt írtam neki:"csak mert mintha már nem szeretnél talélkozni".Erre nem írt vissza.Teljesen padlón vagyok miatta,mert beleszerettem.Mit lépjek?(a "sz@ard le" nem játszik).Előre is köszi a válaszokat.16/f2016. aug. 14. 21:30
1/6 anonim válasza:
Egy ideig ne írj neki,várd meg még keres(max1hetet bírj ki:D)
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem tudja eldonteni hog mit erez irantad es idore van szuksege vagy melletted beszelgt mas fiukkal is es nem tudja kit valasszom.
3/6 anonim válasza:
Varj vele hagyd amig eldonti mit akar
4/6 A kérdező kommentje:
Mivel tudnék nála plusz pontot szerezni?Ha csak ülök és nem csinálok semmit esélyesebb hogy nem engem választ.
2016. aug. 14. 21:51
5/6 anonim válasza:
Szerintem mégse akar randizni, csak nem akart megbántani/nem "mert" konkrétan visszautasítani. Vagy közben meggondolta magát. Így próbál most leépíteni. Ha folyamatosan írogatsz neki, azzal csak még rosszabbat teszel, mert idegesíteni fogja. Szerintem most hagyd pár napig, aztán írj rá megint, ha nagyon nem bírod már. Aztán meglátod, hogy akkor is elutasítóbb lesz-e vagy csak időre volt-e szüksége. Ha akkor se válaszol mindenre, és elutasító, akkor viszont tényleg hagyjad már, mert nem akar semmit...
6/6 anonim válasza:
Szerintem rajott hogy egy k***va vagy masnak is ugyanazt adja be mint neked : "helo szia tetszel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!