Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most töltöttem ba a 18-at és nagyon beleszerettem egy 13 éves fruskába. Ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Eleinte csak láttam itt-ott, utcán, templomban stb. és egyszer csak azon kaptam magam, hogy fülig szerelmes vagyok belé. Hangsúlyozom, csak szerelmes, semmi több. Mi a véleményetek?2016. aug. 13. 13:43
1/5 anonim válasza:
Csak szerelmes, semmi több? Mert mi lenne ennél több ? 😃 amúgy szerintem még egy darabig verd ki a fejedből, még nagyon fiatal (ha oltári tiszták lennének a szándékaid, még akkor is fiatal ehhez). Esetleg ismerd meg a családot, ha türelmes vagy, várj még két három évet a leányzóra (később már nem sok az az 5 év), de szerintem egyelőre próbálj uralkodni ezen az érzésen 😊
2/5 anonim válasza:
Semmi gáz ha tetszik. Az a gáz,hogy fruskának hívod....
3/5 anonim válasza:
Miért hívod fruskának,ha szerelmes vagy belé?Mellesleg,hogyan lehetsz belé szerelmes,ha nem is ismered,csak látásból?Inkább mondd azt,hogy tetszik.
5/5 anonim válasza:
Szerintem türelem, ismerjétek meg egymást.
Ő tud Rólad?
Egyébként hogy áll a dolog, tetszik még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!