Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy srác,olyan 3 hónapja folyamatosan beszélgetünk,flörtölünk stb. Nagyon úgy nézett ki a dolog hogy össze fogunk jönni, de aztán 3 hétre elment nyaralni. Azóta nem is ír,semmi,pedig előtte tényleg éjjel-nappal beszélgettünk. Tegnap este pedig küldtek nekem róla egy képet,hogy egy random lánnyal smárolgat meg össze vannak bújva. Szerintetek ilyenkor írjak neki valamit, hogy "köszjóarcvagy" vagy hagyjam a francba?
2016. aug. 14. 02:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Örülj hogy csak 3 hónapig tartott...

Mindenképpen hagyd ott a francba és tiltsd le, még akkor is ha úgy érzed más nem jönne.

Kíméld meg magadat, küldd el a fenébe valami szöveggel, aztán tiltsd le.

Reagálni ne legyen ideje, és válaszolni se semmi.

(De ezeket már csak akkor, ha teljesen biztos vagy abban hogy az a kép mostani, és hogy nem volt e más oka rá hogy ne írjon, pl. szálláson nem volt net vagy valami.) 18/f

2016. aug. 14. 02:45
 2/3 anonim válasza:
Ne írj neki semmiképp és ha ő ir neked akkor ne is valaszolj o nem érdemli meg ezek után amit csinált veled. Próbáld meg elfelejteni.
2016. aug. 14. 08:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Teljesen biztos hogy a kép mostani és biztos hogy van nete mert más közösségi oldalakon igencsak aktív. Először én is bizakodtam hogy nincs és azért nem ír, de hát ez a feltevés nem nyert 😂
2016. aug. 14. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!