Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érjem el hogy a barátnöje...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy a barátnöje legyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem_..

Ezek az elözmények...

A fiú most nem akarja, hogy a barátnője legyek csak majd ha vége a sulinak. Vagyis sokára. De mondtam neki hogy ez csak egy cím. Meg ilyesmi. De semmi. Akkor is kötötte az ebet a karóhóz. Szóval a kérdés hogy érjem el hogy a barátnöje legyek? Mert nekem még hosszú a suli végéig. De őt nem zavarja. De engem igen.

Köszi elöre a váladzokat. És hogy végig olvastátok! :-)

2016. aug. 11. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
WTF????
2016. aug. 11. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet ki kéne várnod, vagy legalábbis egy picit várni aztán megint meg kérdezni.:) Legyél vele ahogy eddig s kérdez rá mondjuk 2 hét mulva
2016. aug. 11. 23:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm 2.-dik.

Megprobálom.

2016. aug. 11. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Írtad hogy 13 éves vagy. Az általános befejezésére gondolt, vagy a középiskolára? Mert nem mindegy.

Ha viszont az utóbbi, akkor sajnos - tudom hogy nem erre a válaszra számítottál - de el kell felejtened a srácot. Én nem igazán tudok kiigazodni belőle, olvasva az utóbbi 2 linken lévő kérdéseidet is, pedig elég tapasztaltnak érzem magam fiúk terén.

2016. aug. 11. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
És valószínűleg, még nincs megérve egy kapcsolatra... előző voltam.
2016. aug. 11. 23:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm 3.-dik.

Szerintem a középsulira. :-(

Nehéz lesz elfelejteni, mert a szomszédom!

2016. aug. 11. 23:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Még 4 éve van hátra a középsuliból!
2016. aug. 11. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!